vineri, 6 iulie 2012

Indepartarea de Dumnezeu


Am citit un comentariu la Ingerul, si am vazut cum spunea cineva, caci din cauza saraciei din tara s-a ajuns sa se faca avorturi.
Doamne ce greseala, nici o situatie materiala nu ne da dreptul sa pacatuim inaintea lui Dumnezeu.
Orice suflet ajuns pe pamant are un scop, orice suflet are dreptul la viata, asta nu tine cat de bogati sau saraci suntem.
Primii oameni se hraneau cu ce gaseau in natura, traiau in cocioabe sau in ce-si puteau ei face acolo, dar nu li s-a dat dreptul de a nu concepe copii ca nu au unde, ba chiar sarcinile erau binecuvantari a lui Dumnezeu.
Scumpul nostru Iisus nu a trait in bogatii si cat de modest in copilarie, pe urma ca exemplu umbla in toata lumea, inoptand unde il primeau oamenii cu Dumnezeu, neavand o casa a Lui, vrand ca noi sa intelegem sa il urmam in toate.
Se stie ca bogatia este binecuvantata de Dumnezeu, bogatia cinstita, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie toti bogati ca lumea sa mearga mai departe.
Si apoi fiecare suflet venit de la Dumnezeu vine cu binecuvantarea si bogatia lui, vine cu partea lui materiala, de fapt noi parintii suntem la randu-ne suflete a lui Dumnezeu care am venit in lume sa facem si sa ascultam de Voia lui Dumnezeu.
Cum am putea noi face voia lui Dumnezeu cand refuzam un plan a lui Dumnezeu cu o anumita fiinta?
Iertati-ma nu vreau sa dau sfaturi aici, dar trebuie in toate sa facem voia lui Dumnezeu.
Un avort refuzat aduce multa binecuvantare la toata casa.
Aici este vorba doar de suflet, cele materiale sunt alt subiect, sigur destul de sensibil azi, poate mai mult ca niciodata, dar nici o situatie materiala nu iti da dreptul sa te indepartezi de Dumnezeu, daca te gandesti la Imparatia Cerurilor si nu doar ce traiesti in corp material.

10. Daca te arati slab in ziua stramtorarii, puterea ta nu este decat slabiciune.
11 Izbaveste pe cei ce sunt tarati la moarte si pe cei ce se duc clatinandu-se la junghiere scapa-i!
12.Daca vrei sa spui :Iata n-am stiut nimic! , oare Cel ce cantareste inimile nu patrunde cu privirea si Cel ce vegheaza peste sufletul tau nu stie si nu va rasplati omului dupa faptele lui?
PILDE CAP 24

Nu doar avortul ci orice pacat ne indeparteaza de Dumnezeu si de intalnirea noastra cu cerul.
Dumnezeu sa ne ajute, sa ne inteleaga firea umana, sa ne dea cunoastere, sa ne intareasca in spirit si trup si sa ne ierte de toate cate le savarsim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu