sâmbătă, 14 iulie 2012

O mana intinsa spre noi

O mana intinsa pentru noi este
mana lui Dumnezeu, sa nu o lasam sa astepte in zadar, El ne asteapta o vesnicie, noi ar trebui sa ne grabim sa prindem mana draga, noi ar trebui sa lasam toate preocuparile acestei lumi si sa-l cautam pe Dumnezeu, sa-l cautam in inima noastra caci este acolo, sa-l cautam in sufletul nostru.
Dumnezeu este in fiecare lucru frumos, Dumnezeu este in sentimente nobile, este in splendoarea zilei, in splendoarea noptii, in fiecare gandire pusa in slujba binelui, in fiecare fapta pusa in slujba omenirii, in fiecare raza de soare, in tot ce inalta omul, in tot ce-l ridica.
Este foarte frumos explicata aceasta traire in Dumnezeu a oamenilor care au reusit sa faca asta, a oamenilor care au aceste trairi si nu le mai spun ca sunt de la Dumnezeu, pentru ca ei sunt una cu Dumnezeu si nu mai simt nevoia sa o spuna, dar noi simtim nevoia de al chema, de a-i face invitatia mereu si mereu in viata noastra, pana la integrarea totala a lui Dumnezeu in fiinta noastra.
Si o vom spune si dupa aceea, il vom vesti mereu pe Dumnezeu, il vom vesti pe Iisus, ii aducem iubirea noastra in dar, nu are nevoie Dumnezeu de iubirea noastra dar se bucura de ea, se bucura ca noi suntem copii Sai, si ca orice Tata are bucuria sa-si simta si sa-si stranga copii la piept.

15.Cine marturiseste ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu ramane intru el si el in Dumnezeu.
Ioan cap4

Sa intindem manuta noastra timida spre cer, ca aceea mana puternica a Tatalui sa o apuce, sa nu o intindem spre a cersi ci pentru a multumi, pentru a darui fiinta noastra Lui sa lucreze in ea, pentru a avea vointa sa aducem ganduri, vorbe, fapte toate in si lui Dumnezeu, este foarte usor de aflat care sunt acestea, conectare la cer, conectare la Dumnezeu si nimic inafara Lui nu mai poti savarsi.
Doar lucrurile Lui le primesti in dar, doar faptele placute Lui vom savarsi, si rasplata noastra v-a fi pe masura faptelor noastre.
Iubire, Lumina, Speranta.
CALEA, ADEVARUL SI VIATA, sunt El, sa nu ne indepartam de ele, sa traim in ele, sa traim cu ele, sa multumim pentru ele, si sufletul nostru v-a cunoaste raiul de aici de pe pamant cu Voia, Iubirea si Mila lui Dumnezeu.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu