marți, 17 iulie 2012

Viata ca un dar

Viata un drum catre viata vesnica, viata traita in iubirea de Dumnezeu, pe caile si dupa cuvantul lui Dumnezeu prin Domnul nostru Iisus Hristos, o apropiere si o intrare in Imparatia lui Dumnezeu, desi drumul e greu, dar si frumos, cand stii pentru ce ai venit aici pe pamant.
Viata, darul lui Dumnezeu pentru noi.
In urma cu 17 ani aduceam pe lume cel de-al doilea copil, baiat fiind la fel ca si primul, ca dupa opt ani sa vina si o fetita in viata noastra.
O mare bucurie este pentru parinti aducerea pe lume a unui copil, si o mare bucurie intreaga perioada a sarcinii pentru mama, iti dai seama de forma divina din tine, iti dai seama de micul univers ce se creaza in tine, o fiinta venita din Dumnezeu.
Stiu ca iubirea de orice fel ar fi nu poate fi gresita dar iubirea mea pentru copii a fost una exagerata si cred un pic gresita pana in clipa in care Dumnezeu m-a trezit la viata adevarata.
Copii trebuie iubiti dar intotdeauna pusi dupa iubirea pentru Dumnezeu, iubirea pentru ei trebuie daruita lui Dumnezeu, ei si intreaga lor viata daruiti lui Dumnezeu, eu din pacate credeam ca iubirea mea, grija mea exagerata(spun acum), indrumarea mea, toate credeam ca le sunt destul.
Dar singurul destul este predarea lor in mana lui Dumnezeu, si indrumarea lor pe drumul credintei, pe caile catre Dumnezeu, stiu ca intr-o zi ei vor fi acolo, cand Dumnezeu v-a hotari sa le deschida inima sa si-o predea Lui.
Pana atunci ne punem speranta, iubirea la picioarele lui IISUS, cerand indurarea LUI.

13.Harul Domnului nostru Iisus Hristos si dragostea lui Dumnezeu si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi cu toti!
2Corinteni


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu