miercuri, 18 iulie 2012

Numai TU

Totul este asa de frumos, totu-i minunat in jurul nostru, atatea mesaje frumoase, atatea indemnuri, atatea sperante... .
Dar nu numai aici, si in lume, dar trebuie sa le vezi, trebuie sa le cunosti, trebuie sa le intelegi, trebuie sa le cauti si mai ales trebuie sa-l cunosti si sa-l chemi pe Dumnezeu in viata ta, trebuie sa cauti invatatura lui Iisus, calea lui Iisus spre ceruri, calea lui Dumnezeu spre cer, o cale nu usoara la inceput, dar splendida si plina de surprize formidabile care nu te vor face sa-ti para rau, care te vor ridica si pe tine in aceleasi slavi, care iti vor da aripile necesare de a ajunge la cer.
Sa-l gustam pe Dumnezeu, sa gustam viata ce ne-a pregatit-o El, cerul sus, dar putem cobora si raiul pe pamant.
O lume plina de oameni buni, un Univers plin de atatea fiinte minunate care ne ajuta, o viata care ne asteapta sa o incepem, dar doar o viata in si cu Dumnezeu.
Fara EL viata este grea, fara El greutatile-s sinistre, drumul e intortocheat si fara iesire, problemele mari si fara rezolvare.
Cu El si doar cu El toate-s usoare, toata povara o poarta El, asa ne-a promis, asa face, noi trebuie sa le abandonam Lui, si grijile si lumea, si sa-l chemam pe EL, sa-l imbratisam, sa-l urmam.
Ne-a lasat cuvantul, ne-a ramas chemarea, care a rasunat mereu si mereu doua mii de ani, care poate v-a ramane si de acum, dar macar care am auzit-o sa o urmam, macar care o stim sa-i invatam si pe altii, macar care o stim sa o vestim.
Te vom urma Iisuse, primeste-ne in urma Ta, lasa-ne pasii urmelor Tale sa nu ratacim, lasa-ne urmele faptelor Tale sa le urmam, trimite-ne Lumina sa nu umblam in intuneric.
Tu ai batut atata timp,e timpul sa deschidem usa camarutii noastre e timpul sa deschidem inima, e timpul sa deschidem sufletul, e timpul urmarii Tale.
O s-o facem pana inca-i ziua, pana inca nu-i tarziu.

35.Cine ne v-a desparti pe noi de Hristos? Necazul, sau stramtorarea, sau prigoana, sau foametea, sau lipsa de imbracaminte, sau primejdia, sau sabia?
36.Precum este scris: Pentru Tine santem omorati toata ziua, socotiti am fost ca niste oi de junghiere.
37.Dar in toate acestea santem mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit.
38.Caci santem incredintati ca nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici cele de acum, nici ce vor fi, nici puterile
39.Nici inaltimile, nici adancul si nici o alta faptura nu va putea sa ne desparta pe noi de dragostea lui Dumnezeu, cea intru Hristos Iisus, Domnul nostru.
Romani cap 8





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu