miercuri, 11 iulie 2012

Scara catre cer



Scara catre cer sunt toate lucrurile frumoase cu care ne inconjuram, toate trairile noastre, tot ce-i bun si placut lui Dumnezeu.
Daca-l vom urma pe Iisus, daca vom cauta calea care El a parcurs-o cand era pe pamant, v-a fi un drum al daruirii, al iubirii, al iertarii si al sacrificiului.
Daruim iubirea noastra lui Dumnezeu, ca Dumnezeu sa ne i-a fiinta noastra sa lucreze in ea dupa cum doreste, pentru ajutorul si folosul semenilor nostri, pentru desavarsirea si mantuirea noastra.Consacrand fiecare lucru, fiecare gand, fiecare zi lui Dumnezeu, consacrandu-ne viata chiar cand asta este dorinta sufletului nostru, daruindu-ne viata noastra celui ce ne-a dat-o noua in dar.
Ne rugam lui Dumnezeu, aducem ofranda lui Dumnezeu, semanam iubire, pace si dragoste in calea noastra, aducem la suprafata cele mai frumoase lucruri cele mai frumoase trairi, fiind adevarate lumini a lui Dumnezeu in lume si societate, vestiind pe Dumnezeu si tot cerul in toate lucrurile noastre, oferindu-ne serviciile noastre in folosul cerului si al pamantului, fiind un exemplu de bunatate si curatie sufleteasca, aducand iertarea si iubirea tuturor semenilor nostri.

28.Si stim ca Dumnezeu toate le lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, al celor care sunt chemati dupa voia Lui;
Romani cap8

Educandu-ne copii in lumina si dragostea lui Dumnezeu, participand la slujbele bisericii noastre.
Necautand slava lumii acesteia, ci slava lui Dumnezeu care este spre mantuire, spre ridicarea noastra din pacate.Necautand razbunarea, judecata, pedeapsasi multe alte lucruri care le face Dumnezeu pentru noi si a noastra mantuire.
Noi sa semanam IUBIRE, PACE, DRAGOSTE, IERTARE, ca LUMINA LUI DUMNEZEU sa isi faca loc cat mai mult pe pamant, si noi sa putem urca treapta cu treapta spre cerul Sau.


De aici de jos prin invataturile lui IISUS HRISTOS, sa ne inaltam spre cerul slavei acolo unde Tatal ne asteapta pe noi toti copii Sai.Si apoi sacrificiile ni le stabileste Dumnezeu, la care ce ii este de folos tot pentru sufletul sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu