marți, 31 iulie 2012

Sa creasca Iisus in inima noastra



Daca am putea repeta cat mai multi ca atunci Sfantul Ioan Botezatorul ''Trebuie ca El sa creasca, iar eu sa ma micsorez'', daca am fi cat mai constienti de acest lucru, ca Iisus Hristos trebuie sa creasca si noi sa fim mici, daca ar spune asta ce-i ce conduc tara noastra, ei ar creste fara sa stie, ei ar fi mari fara sa vrea, dar ei vor sa fie mari prin puterile lor.
Pentru asta nu este nevoie de dezbateri, nu este nevoie de cearta, este nevoie de a intelege sa lasam Duhul lui Dumnezeu sa lucreze, sa-si faca loc cat mai mult in inimi, in oameni, ca ei cu puterea Lui sa faca lucrurile dupa Voia lui Dumnezeu.
Dar setea de putere, setea de bani, din vremurile noastre este mult prea mare sa ne mai lasam condusi de puritatea lui Iisus Hristos, de calauzirea Lui spre viata vesnica nu spre haosul lumii acesteia.
Daca noi ne-am imbogati in Dumnezeu, daca noi am accepta aceasta bogatie cereasca care este cu mult mai frumoasa si mai de folos decat cea a lumii.
Pana vom sti asta cat mai multi sa iubim, sa speram si sa stim ca intr-o zi se v-a intampla cand lumea asta trecatoare se v-a sterge dim tiparul constiintei noastre.

11.Eu unul va botez cu apa spre pocainta, dar cel ce vine dupa mine este mai puternic decat mine; Lui nu sun vrednic sa-i duc incaltamintea; Acesta va va boteza cu Duh Sfant si cu foc.
12. El are lopata in mana si va curati aria Sa si va aduna graul in jitnita, iar pleava o va arde cu foc nestins.
Matei cap3

Pacea, Iubirea si Lumina lui Dumnezeu sa fie cu noi!

Dar clopotele au inceput sa traga, faceti din sufletul vostru clopot care sa reverbereze mai departe sunetul marelui eveniment al Intoarcerii Dumnezeuirii. A sosit timpul ca sa cunoasteti adevarul adevarat si ca nimeni sa nu va mai poate insela. Tatal vrea sa faca din voi seceratori ai recoltei celei mari. Raspundeti asadar chemarii Tatalui si lasati tot restul deoparte, pentru a alerga si a indeplini misiunea sfanta ce va este incredintata. Strigati numele lui sfant fara sa va pese cine asculta chemarea si cine nu. Nu mai pierdeti nici un minut si chemati-i pe toti la mantuire, la marea intalnire.

Ce poate fi mai minunat decat sa lucram pentru Tatal ceresc, cum sa mai strangem pentru noi, cand Cel sfant ne-a chemat sa lucram pentru El? Ce ne-ar mai putea oferi lumea cand El oricand poate creea 1000 de mii de astfel de lumi. Gloria Infinitatii coboara asupra celor mici si umili dupa ce ea a cazut de pe umerii celor mari. Tatal etern va vorbi prin voi infinitului creat, zeilor si ingerilor nemuritori care se cutremura la vibratia Lui sfanta? Ce sa va mai ofere voua aceasta lume mocirloasa poarta, deschisa spre infernuri pentru ca si demonii sa vada lumina cea necreata si mersul celor alesi...

Glorie voua frati nemuritori care v-ati daruit viata Lui si care nu mai puteti trai fara El,voi cei mangaiati de iubirea Lui, preaiubitii mei frati, ah cat de mult ati visat voi sa veniti aici si sa luptati cu greul materiei, cat de mult ati visat sa traiti aici pentru lumina, infruntand simturile, materia, lumea, infernul. Curaj, ridicati-va si inchinati-va Regelui Nemuritor!


A DOUA VENIRE A LUI IISUS- INGERUL TAU



2 comentarii:

  1. Ce frumos..., sa creasca Iisus in inimile noastre , cred ca asta ne dorim cu totii, dar din pacate facem prea putin , EL face asa multe pentru noi iar noi asa putin..
    Cea mai mare dorinta a mea este sa fiu cu EL, dar cred ca nu este suficient , trebuie si putin efort pentru asta, eu sper sa nu ma paraseasca niciodata, sa fie tot timpul cu mine, vreau sa-l simt langa mine , sa ma faca vrednica de EL, pentru ca numai EL poate , fara ajutorul LUI eu sunt nimic .
    Doamne ajuta !!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa o sa fie, cu ajutorul Lui!
    Ai vazut frumusetea transmisa prin inger?
    Sigur o sa lucram impreuna pentru Tatal, daca Tatal ne primeste.
    Iubire pentru Dumnezeu si noi unul pentru altul, porunca Lui, dorinta noastra.

    RăspundețiȘtergere