luni, 2 iulie 2012

Sa cerem Imparatia lui Dumnezeu, ca restul ni le daruieste

Cea mai mare bucurie a mea, cea mai mare implinire a mea de fiecare zi este, sa mai descopar in cineva iubirea si dragostea lui Dumnezeu, sa aflu ca inca intr-un suflet Dumnezeu si-a gasit salas.
Sau daca nu pot descoperi ceva nou, sa impartasesc cu cei care ii cunosc asta.
Azi vorbeam despre cum ne uram cu totii'' sa avem sanatate, ca restul le facem noi''.
Acum eu nu mai cred asta de ceva timp, dar nu de mult exact asa spuneam si eu.
Ei nu este chiar asa, cel mai important lucru de pe pamant este sa-l cunosti pe Dumnezeu si Voia Lui, '' ca pe urma restul le face El toate'', sigur ca prin tine si cu tine.
Ce folos pentru un trup sanatos, dar care nu-l cunoaste pe Dumnezeu?
Sau ce mangaiere pentru un trup bolnav care il cunoaste pe Dumnezeu.
Daca il ai pe Dumnezeu, ai si sanatate si le ai pe toate, sau chiar daca nu le ai, esti un om implinit si un om fericit.
Sigur ca toti ne dorim sa ne dea Dumnezeu sanatate, ca putem face mai bine lucrurile, chiar si lucrul in Dumnezeu il poti face mai bine cu sanatate.
Daca il cunosti pe Dumnezeu ti se vor adauga tie toate pe rand, si sanatate, si bogatie si multe alte lucruri ce tu ti le doresti si le pretuiesti.
Inainte de a cere sanatatea binecuvantata, starea materiala de care avem nevoie sa-l cunoastem pe Dumnezeu, sa-i daruim iubirea noastra, sa nu fim doar cersetori, sa daruim inainte ca pe urma El nu o sa ne ramana dator.
Sa cerem Imparatia lui Dumnezeu, sa cerem desavarsire si mantuire, adevarata noastra bogatie.

1.Oare nu lui Dumnezeu se va supune sufletul meu? Ca de la El este mantuirea mea;
2.Pentru ca El este Dumnezeul meu, Mantuitorul meu si Sprijinitorul meu; nu ma voi clatina mai mult.
Psalmul 61

2 comentarii:

 1. Asa este, daca-L avem pe DUMNEZEU avem totul, sanatate, mancare , imbracaminte...tot, cu EL ai tot, fara EL nu ai nimic, este atat de bine cu EL, haideti sa nu mai cautam lucruri materiale, sa-L cautam pe El , pentru ca EL ne asteapta pe toti ...:)
  Domnul fie laudat pentru toate !
  Elena

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, sa ne adunam cu totii in jurul lui Dumnezeu, sa incingem hora iubirii si a dragostei pe pamant, ca El sa trimita binecuvantarea Lui peste noi, peste intreg pamantul, cum dealtfel o si trimite, daca suntem atenti la Lucrarea SA. Dar aceea hora sa o incingem netinand cont de etnia, religia sau partidul politic sustinut de noi.
  Uniunea cu Dumnezeu o poate face fiecare suflet impreuna cu Dumnezeu, dar sufletele unite cu Dumnezeu se unesc mai usor intre ele.
  Dumnezeu are grija de fiecare, dar si noi trebuie sa avem grija de legatura noastra cu EL.
  Dumnezeu sa aiba in grija fiecare suflet.
  Si fiecare suflet sa dobandeasca legatura cu Dumnezeu.
  Asta iti doresc si tie uniunea cu Dumnezeu, si nedespartirea ta nicodata de El.

  RăspundețiȘtergere