marți, 24 iulie 2012

Renasterea si drumul nostru spre Dumnezeu


Retrezirea umana si renasterea in Dumnezeu, este necesara pe tot pamantul, si Dumnezeu ni le da ca urmare a dorintei sufletului nostru care tinde spre Iubirea Infinita a Tatalui nostru, care tinde spre Maretia Creatorului nostru, de a sta la umbra Maretiei Sale, de a fi si noi urmasii lui Iisus.
Renasterea sau trezirea noastra sunt stari nu usoare, sufletelor noastre ingreuiate de poverile lumii in care traim, si acceptate de bunavoie nevrand sa cercetam si sa urmam caile si poruncile Mantuitorului nostru Iisus Hristos, nedepunand nici un efort in drumul nostru.
Am vrea ca atunci cand era pe pamant, noi sa stam linistiti, sa traim dupa pofta inimii in lumea asta, si ca si atunci Iisus sa faca totul.Dar asta nu se poate, trebuie sa vrem si sa ramanem in aceasta dorinta nemiscati, neclintiti, in dragostea si in uniunea cu Iisus Hristos, ca impreuna cu Duhul Sfant trimis de Tatal pe pamant pentru ajutorul nostru, sa parcurgem distanta mare intre pamant si cer.
Nu-i o distanta mica, nu-i un drum usor, dar este un drum trasat, este o cale aratata, noi trebuie doar sa vrem sa o parcurgem, sa indraznim cu pasii nostri micuti si totusi mari si tari in dragostea Tatalui, si totusi puternici in puterea Duhului Sfant care ne intareste, si a Fiului care ramane calauzire pana la sfarsitul timpurilor, pana la sfarsitul veacurilor.
Sa stam treji in Lumina Domnului, sa fim asemeni Lui Iisus.

15.Luati seama sa nu rasplateasca cineva cuiva raul cu rau, ci intotdeauna sa urmati cele bune unul fata de altul si fata de toti.
16.Bucurati-va pururea.
17.Rugati-va neincetat.
18.Da-ti multumire pentru toate, caci aceasta este voia lui Dumnezeu, intru Hristos Iisus, pentru voi.
19.Duhul sa nu-l stingeti.
1Tesaloniceni cap 5

Dumnezeu cu noi!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu