duminică, 1 iulie 2012

Strainul

1.Veniti sa ne bucuram de Domnul si sa strigam lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru.
2.Sa intampinam fata Lui intru lauda si in psalmi sa-i strigam Lui,
3. Ca Dumnezeu mare este Domnul si imparat mare peste tot pamantul.
4.Ca in mana Lui sunt marginile pamantului si inaltimile muntilor ale Lui sunt.
5.Ca a Lui este marea si El a facut-o pe ea si uscatul mainile Lui l-au zidit.
6.Veniti sa ne inchinam si sa cadem inaintea Lui si sa plangem inaintea Domnului, Celui ce ne-a facut pe noi.
7.Ca EL este Dumnezeul nostru, si noi poporul pasunii Lui si oile mainii Lui.
Psalmul 95

2 comentarii:

  1. da, cea mai mare bucurie pe care o putem simti si trai e bucuria in Domnul. Binecuvantat e cel ce simte aceasta bucurie, dar si cel ce poate sa aduca bucuria asta imensa in sufletele noastre. Multumim Maria pentru invataturile pe care ni le dai, esti un inger coborat din cer sa ajuti oameni care nu stiu incotro sa se indrepte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu spun ce mare binecuvantare, de a trai bucuria de al simti, cunoaste si iubi pe Dumnezeu,cel mai mare cadou facut de Dumnezeu noua, sansa de a simtii aceasta fericire care nu se poate egala cu nimic pe pamant, nu o poti nici macar impartasi cu cel ce nu o cunoaste ca ea depaseste orice simtire, orice, orice ce apartine pamantului nostru drag.
    Si apoi eu daca as putea face ceva as face sa simta intreaga lume, toate fiintele de pe pamant asta, dar nu pot, atat de putin(si mult pentru mine) cat Dumnezeu ma calauzeste si imi indreapta pasii, incet, timid ca orice inceput. Ne punem fiinta la dispozitia lui Dumnezeu, ne consacram Lui viata, ca El sa faca cu noi ce si cum doreste. Si restul apoi tine de El Tatal si Creatorul nostru, pana vom ajunge asa cum ne-a creat mai este drum, ori Dumnezeu asta doreste de la noi, sa ajungem fiintele create de El, dintru inceputuri.
    Cu iubirea, dragostea si puterea Lui asa v-a fi.Cand? Cand El s-o indura. Cum? Intr-o continua iubire, dragoste, ascultare, smerenie, umilinta pentru El dar si pentru aproapele si semenii nostri.
    Dumnezeu sa ne calauzeasca pe toti care-l cunoastem, si pe cei care nu-l cunosc deschiderea inimii, sufletului si constientizarea Lui acolo inauntru inimii, caci acolo este locul lui Dumnezeu.
    Inger as vrea sa fiu, sigur si tu.
    Doamne ajuta!
    Iti multumesc si eu tie, si toti impreuna sa-i multumim lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere