sâmbătă, 21 iulie 2012

Frumusetea lumii


''Tu ma inveselesti cu lucrurile Tale, Doamne,
Si eu cant de veselie cand vad lucrarea mainilor Tale.
Cat de mari sunt lucrurile Tale, Doamne,
Si cat de adanci sunt gandurile Tale!''
Psalm 92

In fiecare anotimp Dumnezeu isi arata frumusetile Sale, in fiecare lume Dumnezeu are frumusetile Sale, in fiecare dintre noi sunt frumuseti de nedescris pe care Dumnezeu le-a semanat la crearea noastra.
Ce am putea cere lui Dumnezeu si noi nu avem, ce am putea dori si nu se gaseste in noi, toate le-a asezat Dumnezeu in noi, trebuie doar sa le legam de Dumnezeu, trebuie doar sa facem conexiunea lor cu Dumnezeu, trebuie doar sa-l lasam pe DUMNEZEU sa se manifeste in noi, frumos, divin, minunat asa cum este El.

''Multi asteapta ca cineva sa li se adreseze direct.Chiar in familie, intre vecini, in orasul in care traim, este de lucru pentru noi, ca misionari ai lui Hristos.
Daca suntem crestini, lucrul acesta va fi placerea noastra. Un om nu este cu adevarat convertit cata vreme in inima lui nu s-a nascut dorinta de a face cunoscut si altora ce prieten scump a gasit el in Iisus.
Adevarul care mantuieste si sfinteste nu poate fi tinut ascuns in inima''
Viata lui Iisus-Eleen White

Frumusetea vazuta de noi in exterior este o proiectie a interiorului nostru, iti dai seama de starea ta interioara dupa asta, cand totul este viu colorat, cand totul parca zboara in jurul tau si tu odata cu ele, cand problemele se rezolva de la sine si multe altele inseamna ca legatura ta cu Dumnezeu este buna, dar vine vremea platii si a incercarii si atunci la fel ca si cand ti-e bine trebuie sa ramai in aceiasdi dragoste in aceiasi contopire cu Dumnezeu netinand cont de problemele exterioare care te impresoara, caci El Dumnezeu este tot acolo, nu se retrage decat atunci cand tu cu gandurile, vorbele, faptele tale il indepartezi.
Nu-l vom indeparta, nu poti indeparta iubirea, dragostea, pacea, frumusetea frumusetilor, lumina luminilor.

''Iubeste, iubeste, iubeste, si vei trai de-a pururi intru spirit, chiar daca vei muri fata de lumea exterioara!Tu ai murit deja fata de aceasta lume; de aceea iubeste, iubeste, iubeste-ma pe Mine, Tatal tau preasfant, acum si de-a pururi!
Casa Domnului-Jakob Lorber

Iata o interpretare divina a unui pasaj din Apocalipsa la care cu siguranta nu ne-am fi putut gandi. O dovada in plus ca textul este aproape in intregime simbolic si foarte greu de descifrat.
  Chiar daca Dumnezeu ne ingaduie sa traim diferit de cum a trait El, nu trebuie sa uitam nici o clipa ca modelul divin arhetipal care a trait exact asa cum ar fi trebuit sa traiasca toti oamenii de la inceput este Iisus. Noi trebuie sa aspiram neincetat sa traim asa cum Iisus a trait adica asa cum vrea Dumnezeu sa traim. Iar acest lucru nu este posibil decat prin fuziune si comuniune cu Iisus, adica cu Dumnezeu. 
Si chiar daca mergem pe alte cai si avem alte metode de a ajunge la Dumnezeu, trebuie constant sa mergem la Iisus si sa il intrebam: Doamne, pe drumul cel bun ma aflu? Care este parerea Ta divina despre acest lucru?
Multi au fost si vor mai fi judecati tocmai pentru ca ignora punctul de vedere divin asupra propriilor lor actiuni, adica ignora Vointa lui Dumnezeu.
Iar datoria voastra a tuturor celor care stiti cine este Iisus este sa amintiti mereu si mereu, intr-un mod cat mai stiintific cu putinta si pe cat posibil prin comparatie spirituala cu ceilalti avatari divini sau fiinte spirituale sau chiar zei, cine este Iisus, care este rostul Sau si misiunea Sa in legatura cu aceasta lume dar si la nivelul universal al intregii Creatii.
A DOUA VENIRE A LUI IISUS-INGERUL TAU







4 comentarii:

  1. Foarte frumos, plin de lumina si claritate textul cu adevarat deosebit.
    Si eu am acolo printre sutele de pagini, randuri cu adevarat inspirate, ma bucur ca ai gasit un astfel de paragraf. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La tine toate sunt inspirate, tu stii cum le-ai scris sub inspiratia lui Dumnezeu, nu am cautat deloc a fost primul pe care am intrat, stiu ca si recitite sunt de un real folos tuturor celor care cred in ele.
    Cum pentru mine si sufletul meu tu ai insemnat si insemni atat de mult, multumesc bunului Dumnezeu pentru tine, si pentru tot ce mi-a daruit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca iti pot fi de folos si de ajutor cu ceva si bucuria mea e la fel de mare. E minunat sa putem fi de folos celorlalti, sa fim folositori.
    Iar Dumnezeu ne arata ca fiecare dintre noi poate fi de folos si ajutor celorlalti intr-un anumit mod. Fiecare are ceva de dat si poate oferi un ajutor celorlalti.
    Ei bine, atunci cand si ultimul om de pe pamant se va gandi in primul rand sa fie de ajutor celorlalti, inainte sa se gandeasca la sine, atunci vom fi deja in noua lume...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai fost si imi esti de mare folos, cum ai fost si esti la foarte multa lume care constientizeaza sau nu, dar nici nu conteaza stiu ca nu o faci pentru asta, tu ajuti fara sa vrei ceva in schimb, nici macar multumesc.
    Da, asa v-a trebui sa arate lumea noua, si asa o sa arate atunci cand Dumnezeu se v-a indura.

    RăspundețiȘtergere