vineri, 28 septembrie 2012

NU LASATI BRATELE LUI DUMNEZEU SA VA ASTEPTE

O zi frumoasa, calma si linistita in care Dumnezeu vrea ca noi sa ne indreptam privirea, gandirea si graiul nostru catre El.
Ne vrea sa-l contemplam mai mult, sa-l coboram mai mult in noi, sa-l dorim mai mult, ca in felul asta restul vietii mai putin frumoase, mai putin placute sa nu isi gaseasca loc in noi, sa nu gaseasca resurse pentru a se hrani din noi si fiinta asta frumoasa creata doar pentru El, din iubirea si dragostea Lui, si sigur asemeni Lui.
Ne vrea pe toti in bratele Lui eterne si puternice, pentru a ne darui noua puterea Lui, pentru a ne darui tot ce are pregatit pentru noi.
Gasesti atata frumusete, gingasie, iubire si tandrete in bratele lui Dumnezeu, dar nu le simti decat daca o sa te apropii cu inima curata, cu ganduri pline de dorinta de a primii si impartasi cu toata creatia Sa ce-ti daruieste El.
Sa imprumutam pentru apropierea de El puritatea copiilor, gingasia crinilor si dorinta arzatoare a pruncului de a simti sanul mamei sale.
Ne vrea ai Lui, suntem ai Lui, sa luptam pentru a nu-l dezamagi, pentru a nu-l lasa sa ne astepte degeaba.
Simti leaganul bratelor Sale, ca pe cel mai miraculos lucru ce l-am putea percepe vreodata, sigur daca asta iti doresti, daca vrei sa simti bratele lumii in care traiesti El nu o sa te opreasca, pentru ca te iubeste, o sa te lase sa simti ce tu vrei si ai nevoie.
Dar nu se poate pune in nici o balanta din lume ce simti in prezenta lui Dumnezeu, si ce simti in prezenta lumii.
Lumea asta de fapt e tot El, tot a Lui, dar traita in El si in lucrurile placute si dragi Lui, constientizandu-l la fiecare pas, chemandu-l cu tine in tot ce faci si gandesti.
Facand asta toata viata e altfel, nu se mai simte ca o povara, El o sa i-a povara noastra, El o sa ne ajute sa o purtam, cu atata drag, si vom deveni asemeni Lui, sacrificandu-ne unii pentru altii, tanjind mereu dupa iubirea desprinsa din El.
Dumnezeu nu dezamageste pe nimeni care se apropie de El, nimeni vreodata nu s-a saturat de iubirea si dragostea Lui, incercati-o si vedeti cum e.
Hraniti-va interiorul cu Dumnezeu, luati-va din lumina si iubirea Lui, primiti-l in voi si va v-a conduce viata pe culmile cele mai inalte, unde nu se simte decat bucurie, pace si fericire.
Chemati-l, rugati-l, slujiti-l, iubiti-l, predati-va sufletul si fiinta lui Dumnezeu.
Nu lasati bratele lui Dumnezeu sa va astepte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu