duminică, 2 septembrie 2012

Ingerii lui Iisus


Traiesti mult timp cu dorinta si credinta ca ai facut un pas mic, mic de tot spre Dumnezeu, te simti mai aproape si te simti tu mai frumos.
Dar vin valurile vietii, te iau si apare indoiala.
Indoiala din suflet este asa de grea.
Crezi ca totul este in mintea ta, ca totul e doar ce tu ai vrea, ca...multe.
Si atunci iti apar ingerii lui Dumnezeu, care ti-i trimite spre a ta ridicare si sa iti confirme ce esti tu de fapt, ca indoiala in calea si in lumea spre Dumnezeu nu exista, ca Dumnezeu ne da puterea la toti, trebuie doar sa vrem.
Ai atunci cele mai combinate trairi ce le poti avea, acea bucurie de nestapanit, inecata in lacrimi de recunostinta, multumire si fericere sufleteasca, care nu se intalnesc in nici o bucurie si traire de pe pamant.
Asa este viata ce am ales impreuna cu Dumnezeu sa o traim aici pe pamant, cu greul si frumosul ei, o viata daruita cresterii si trairii in Dumnezeu, caci daca nu-i asa trairea noastra nu-si are rostul.
Suntem creati de Dumnezeu pentru a fi fiinte frumoase, pentru a fi ingerii Lui, si ingerii se supun lui Dumnezeu in iubire si ascultare desavarsita.
Sigur ca firea noastra nu a ajuns la acel nivel inca dar Dumnezeu ne asteapta pe fiecare sa ne desavarsim viata aici pe pamant ca atunci cand vom merge dincolo sa sa ne bucuram de viata adevarata.
Frumoasa viata in Dumnezeu, fericit cel cel ce a descoperit-o, fericit cel ce lucreaza pentru a lumina alte suflete, fericita orice inima descoperitoare si traitoare in Dumnezeu.
Aici fericit nu inseamna in a trai dupa regulile lumii acestea, dupa regulile desfatarii trupesti, dupa regulile placerii omenesti.
Fericirea in Dumnezeu este o altfel de fericire, fericirea in Dumnezeu este ceva ce nu poti cuprinde.
Da, multumim lui Dumnezeu pentru toata puterea noastra de a ostenii in a face Voia Sa.
Multumim lui Dumnezeu pentru orice ne scoate in cale pentru a ne apropia de Maretia Sa.
Multumim lui Dumnezeu pentru Ingerii nostri protectori si pentru cei care ni-i lasa pe Pamant spre a ne lumina calea.
Multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce suntem astazi si pentru speranta ce vom deveni maine.
Multumim lui Dumnezeu ca stinge indoiala din sufletul nostru, si ne asigura ca suntem pe drumul cel bun.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu