sâmbătă, 22 septembrie 2012

Drumul



Legile lui Dumnezeu sunt date celor care Dumnezeu crede si le merita, noi cei mici putem fi inselati de multe ori, dar de cele mai multe ori nu ai alta solutie, nu ai alta cunoastere, si te duci pe mana celor care iti ies in cale.
Este frumos cand tu detii din legile Lui, cand tu prin meritele tale trecute sau poate trecerea actualelor incercari, iti daruieste asta, dar cand nu ai alta cale te lasi caluzit atat cat tu primesti la cererea ta de calauzire.
Sigur afland mai multe, ceri sa te puna in slujba Sa, si speri sa devii sluga Sa credincioasa, ceri la cine stii ca stie mai mult, si astepti... .
Eu ascult, caut, in orice religie, la oricare suflete puse in slujba lui Dumnezeu, dar  nu ai putea sa pui la indoiala calea, si sa te gandesti ca da'' acolo sus cand vom ajunge putem trece usor pe langa poarta''.
Avem  fiintele inalte care vin pe pamant si care nu cauta slava lor, decat a aduce de acolo din inalt indrumari pentru noi cei ce cautam, pentru a aduca slava lui Dumnezeu pe pamant.
Dar stim mereu ca Mantuitorul nostru s-a dus inaintea noastra sa ne pregateasca locul, sa ne trimita noua aici Duhul Sau Sfant, noua ne ramane mereu a cauta calea spre ''CALE, ADEVAR, VIATA'', care este El IISUS HRISTOS.
Asteptam cu rabdarea Sa calauzirea Tatalui, prin cine crede de cuviinta sau nii-i scoate in lungul nostru drum.
Ne insusim  pacea si iubirea Sa, si in rest iubim indeplinind cea mai importanta porunca.
Multumim Cerului si tuturor calauzelor noastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu