luni, 3 septembrie 2012

Recunostinta


Suntem recunoscatori oare in fiecare clipa pentru toate binefacerile ce ni le trimite Dumnezeu in fiecare zi, in fiecare clipa a vietii noastre?
In sufletul si in inima noastra suntem recunoscatori, dar uitam poate sa i ne adream in orice clipa Tatalui nostru Ceresc, uitam poate ca in fiecare clipa multumirea si recunostinta noastra, Dumnezeu le asteapta si le primeste cu atata iubire de la noi cei care suntem copii Sai.
Suntem recunoscatori si multumim tuturor fiintelor luminate din cer si de pe pamant care cu iubirea lor sustin si ajuta pamantul, sustin si ridica pamantul.
Suntem recunoscatori si celor ce ne aduc un strop de credinta in suflet, celor care se ingrijesc de sufletele noastre a tuturor, pentru toate binefacerile facute si aduse noua.
Multumim lui Dumnezeu pentru toate, multumim lui Dumnezeu pentru dragostea ce ne-o poarta, intorcandui-o dupa puterea noastra.


57.Dar sa dam multumire lui Dumnezeu, Care ne-a dat biruinta prin Domnul nostru Iisus Hristos!
58.Drept aceea, fratii mei iubiti, fiti tari, neclintiti, sporind totdeauna in lucrul Domnului, stiind ca osteneala voastra nu este zadarnica in Domnul.
1Corinteni cap15



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu