marți, 4 septembrie 2012

Sufletul nostru, sa-l facem biserica a lui Hristos


Sa ridicam trupul si sufletul nostru la statut de biserica a lui Hristos, la simtire mai bine spus de biserica a lui Iisus, la constiinta de biserica a lui Iisus.
Sa zidim biserica sufletului nostru, o biserica dotata cu tot ce fiinta noastra are nevoie pentru a lucra cu si pentru Dumnezeu, cu si pentru Hristos.
Caci doar suntem creati sa fim templu al Duhului Sfant, sa lasam tot ce-i rau si nepurificat sa se scurga dinauntrul fiintei noastre, asemeni unei ape de ploaie care curata tot pamantul si pamantul ramane inviorat, sa ne lasam contopiti cu frumusetea-i eterna, cu maretia stiuta si recunoscuta de noi, cu iubirea-i eliberatoare.
Aceasta biserica cuprinde toate fiintele de pe pamant, dar si fiinte din cer , caci biserica poti numi tot ce cuprinde fiinta Dumnezeiasca, orice fiinta ce are nadejde in Dumnezeu, Tatal Creator, si Dumnezeul din tine, scanteia pusa in orice fiinta si noi prin munca noastra, sa o iubim si sa o aprindem in Dumnezeu.
Sa nu te intrebi niciodata cel de langa tine ce biserica frecventeaza, ce etnie este, sau sa te uiti ce culoare are pielea lui, Dumnezeu este acelasi si in el ca si in tine.
Azi am ramas un pic mirata, la serviciu a venit la cersit o tiganca, i-am dat un cozonac, mi-a multumit, ma binecuvantat, am fost fericita, si inainte sa plece s-a oprit si mi-a spus''stiti doamna noi suntem surori in Domnul''.
M-am bucurat sincer, dar nu stiu daca a vrut doar sa ma faca sa ma bucur, caci inima fiecaruia este greu de cunoscut-o intr-o clipa.
Stiti cateodata dai sfaturi, spui lucruri si te intrebi de multe ori, oare tu le faci, oare tu conlucrezi destul cu Dumnezeu pentru a creste aceste lucruri, acum sigur ca faci asta dar cu siguranta nu destul si niciodata cat ai putea.
Dar sigur ca nu dai sfaturile de la tine, toate le faci sub calauzirea si indrumarea lui Dumnezeu.
Cu nadejde si speranta in Dumnezeu, cu iubire si dragoste in El, asteptam rabdatori si nerabdatori cateodata ca samburele credintei noastre sa creasca, ca dragostea lui Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii unde le este dat sa paseasca, si sa ajunga la sfarsitul timpului acolo unde le este dat lor sa ajunga.
Iubire, speranta, calauzire si speranta in gasirea pasilor Mantuitorului pe pamant, pentru toti cei care-l cauta sincer pe Dumnezeu!

20.Caci ati fost cumparati cu pret!Slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul v ostrusi in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.
1Corinteni cap 6




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu