marți, 18 septembrie 2012

Florile recunostintei


Cat cunoastem noi cei multi cu ce se confrunta cei mai mari ai nostri de pe pamant, care stiu oranduirile pamantului si incearca a ni le transmite si noua, si incearca si sustin tot ce-i pepamant sustinuti de ingeri , ierarhiile ceresti si Domnul nostru Iisus Hristos.
Nu stim greul cu care ei se confrunta, nu stim viata si mersul vietii lor, nu le cunoastem zbuciumul fiintei lor , nu le stim dorintele, nu stim nimic.
Doar daca Dumnezeu la un moment dat ni-i aduce in calea noastra mult incercata credem noi, dar ei din greul nostru trebuie sa scoata lumina, din neintelegerea noastra trebuie sa scoata intelegeri, din viata noastra trebuie sa scoata la un liman luindu-si poate asupra lor si trecandu-le cu greu pe ale lor dar sa le mai plateasca si pe ale noastre.
Dar asta-i viata trupeasca pe pamant trebuie sa o primim si sa o acceptam cu drag orice am avea de dus, sa o iubim viata asa cum este, sa vedem daruirea splendorii ei de a merge mai departe, de a o iubii si a i-o darui viata si fiinta noastra lui Dumnezeu, El sa-si faca Voia in viata noastra, si oricat ar fi de incurcata sa o ducem cu dragoste pe drumul catre Dumnezeu.
Sa inaltam rugaciuni pentru cei dragi noua, pentru omenire, pentru cei ce ajuta pamantul si pe noi pe calea inaltarii, sa daruim totul in Dumnezeu.
Sa multumim pentru tot ce Dumnezeu ne daruieste lucruri, oameni, stari, trairi, probleme, pentru toate, doar asa il putem cunoaste pe Dumnezeu si tot ce El in marea Lui dragoste ne daruieste.
Multumim lui Dumnezeu pentru tot sa ne punem pe noi si cei dragi sub ocrotirea Sa cereasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu