vineri, 3 august 2012

Drumul spre eternitate




Drumul ni aratat dintru inceputuri de Hristos, de Dumnezeu in marea lui iubire pentru fii Sai ne arata aceasta carare catre Eternitatea-i Cereasca.
O primim apoi de la parinti tot un fel de calauzire, pe parcursul vietii daca intelegem ceva, dar de cele mai multe ori si de cei mai multi dintre noi nu intelegem mare lucru ce ni se intampla, si de ce ni se intampla anumite lucruri.
Altfel daca am sti si am intelege viata noastra cu toate bucuriile si suferintele ei este un adevarat ghid spre Eternitate, spre acel Acasa dupa care tanjim cu toti sau multi dintre noi, casa Tatalui nostru Ceresc, sigur dupa ce ne vom fi incheiat tot ce avem aici si cand Bunul si Induratul Dumnezeu v-a fi hotarat asta.
Primim apoi calauzire si prin bisericile noastre fiecare in care a hotarat Dumnezeu a venii, sau din toate caci toate sunt ale Lui, cu cat vom intelege mai multe cu atat vom sti mai bine ca acelasi Duh salasluieste in toate, Duhul pe care Dumnezeu il trimite pentru al nostru ajutor si indrumator de folos sufletelor noastre oarbe in vederi launtrice.
Si apoi cautarile noastre continua, alte carari, cai de a merge acolo unde poate am fost meniti a ajunge sau acolo unde calauzirea cereasca ne poarta, si Dumnezeu la un moment dat si la cererea ta iti trimite un mentor, un calauzitor care stie de la inceput mai bine decat tine de ce ai tu nevoie, sigur sub indrumarea Invatatorului Cerului si pamantului, Domnul nostru Iisus Hristos, si in fiecare zi descoperi o alta lume in care cu teama pasesti spre a nu pierde parca minunatia ei.
Aceasta frumusete nu poate fi decat Frumusetea frumusetilor, Iubirea iubirilor, bunul si Eternul Creator.
Cum ar putea sa nu-ti fie frica de a nu pierde calea, o frica frumoasa, de ingrijire, de atentie, de a nu rataci drumul, de a pierde lumina ce curata si lasa drumul curat, dar noi cu patimile, pacatele noastre o intunecam din nou, si iar ajungem la Mangaietor spre indrumare, iar ajungem la Parinte spre o alta iertare si calauzire.
Drumul il stim, ni s-a aratat de atatea ori, ni s-a descoperit de atatea ori, sub indrumarea iubitilor nostri ingeri, sub indrumarea Domnului Iisus, sperand sa nu ratacim calea, si folosindu-ne de tot ce invataram pana aci.
Drumul e deschis, calea ne e trasata, altfel de mult de 2000 de ani si mai mult, El ne-a aratat-o, dar noi cu intelegerea am stat mai rau, de acum il rugam sa ne lase sa mergem la bratul sau, sa avem pe ce ne sprijinii sa nu cadem, sprea ne lumina calea cu lumina Sa, caci oricat am sti calea, fara puterea Lui suntem nimic, fara indrumarea Sa ratacim.
Ajuta-ne Iisuse in drumul nostru, ajuta-ne pe calea noastra aleasa, calauzeste-ne si ne indruma.

6.Fiindca Dumnezeu, care a zis: Straluceasca din intuneric Lumina, El a stralucit in inimile noastre, ca sa straluceasca cunostinta slavei lui Dumnezeu pe fata lui Hristos.
7.Si avem comoara aceasta in vase de lut ca sa se adevereasca ca puterea covarsitoare este a lui Dumnezeu, si nu de la noi.
8.In toate patimind necaz, dar fiind striviti; lipsiti fiind, dar nu deznadajduiti;
9.Prigoniti fiind, dar nu parasiti: doborati, dar nu nimiciti;
10.Purtand totdeauna in trup omorarea lui Iisus, pentru ca si viata lui Iisus sa se arate in trupul nostru.
2Corinteni cap 4

Pacea, Iubirea si Lumina lui Dumnezeu este cu noi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu