marți, 21 august 2012

Urmarea Legilor lui Dumnezeu, atat cat intelegem

In materie de alegeri de constiinta, fiecare este bine sa aleaga singur, caile spirituale cu atat mai mult trebuie lasat fiecare om sa aleaga singur, ba mai mult si asa nu ai ce sa-i faci la nimeni nimic, fiecare cu conceptia sa de viata de pe pamant, legatura pamantului cu cerul sau din cer.
Aici ma refer la noi cei mai putin luminati, caci cei luminati stiu, dar si ei au legile universului dupa care isi ghideaza viata.
Ucenicii lui Iisus aveau o dragoste sincera pentru El, si si-au lasat totul pentru a-i urma lui IISUS, dar totusi El simte, iubirea lor era un pic, oricat au incercat ei sa o schimbe, amestecata cu egoismul naturii omenesti, dar Iisus cu iubirea si daruirea Lui schimba incet, incet, o curatea incet cum il rugam si noi sa ne curateasca in fiecare zi, in fiecare clipa, cei care vrem sa-i semanam si sa-i urmam Tatalui.
De cate ori nu suntem pe calea urmarii lui Iisus, si poate ne gandim ca ni se cuvine alt loc si aici pe pamant, dar constientizam in clipa urmatoare ca nu pentru drumul asta de pe pamant facem ceea ce facem, si ca in cer totul merge dupa o aranjare altfel decat pe pamant, acolo conteaza doar daruirea sincera, daca Fiul lui Dumnezeu a venit pe pamant sa slujeasca, nu sa i se slujeasca, noi ce ar trebui sa facem ca toata viata noastra pe pamant sa ne fie spre folosul nostru.
Toate talentele mici sau mari ale noastre, toate darurile primite de la Dumnezeu trebuie si ar fi de folos sa le punem in folosul celor care au nevoie de ele, si sigur de acolo ne sunt ingaduite si noua spre folos cele de trebuinta, dar nu spre pierderea sufletului si spre indepartarea de Imparatia Sa.
Dumnezeu ii da fiecarui suflet libertatea de a gandi si de a alege, in Imparatia lui Dumnezeu nu exista fortare sau apasare.
Ingerii nu vin pe pamant sa ne forteze in vreun fel, ei vin sa lucreze cu noi in folosul omenirii, in folosul sufletelor noastre, la fel si cei initiati in tainele lui Dumnezeu nu bat strazile sa ne cheme spre urmarea cailor lor, ne lasa pe noi sa-i cautam, sa-i gasim si apoi sa le urmam invataturile la fel ca si Mantuitorul.
Cuvintele Mantuitorului ne-au fost transmise si noua si calea catre El sa o alegem singuri.
20.Iata stau la usa si bat; de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa, voi intra lael si voi cina cu el si el cu Mine.
21.Celui ce biruieste ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu, precum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui.
22.Cine are urechi sa auda ceea ce Duhul zice Bisericilor.
Apocalipsa cap 3

Dumnezeu sa ne ajute sa cunoastem calea catre El!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu