marți, 7 august 2012

Timpuri frumoase


Timpuri frumoase si grele in acelasi timp, daca ai inteles ce vremuri traiesti poate fi destul de frumos, daca ai incredere in fortele proprii si nu lasi calauzirea Cereasca sa-ti indrume pasii si sa-ti arate calea totul o sa fie contra ta, poate fi destul de greu, poate fi destu l de complicat.
Vremuri in care legatura cu Dumnezeu se face foarte usor si frumos, totusi trebuie sa o doresti, trebuie sa lupti pentru ea. Nu poti fi inafara legilor lui Dumnezeu si totusi sa mergi pe apa ca Iisus, nu asta nu se poate.
Dar daca ai comuniunea ta cu Dumnezeu, reusesti sa o faci, totul este foarte frumos, nu foarte usor, dar nici nu trebuie sa fie asa, orice frumusete cere munca, munca asta de fapt este o abandonare in bratele Tatalui, o renuntare de a mai exista tu, lasandu-l doar pe Dumnezeu sa existe prin tine, tu si El sa fii una.
Vremuri care cer credinta in Dumnezeu, vremuri in care doar Dumnezeu poate avea grija de noi, si are, suntem copii Sai.
Dar sa nu lasi doar scanteia divina sa lucreze pentru tine, fara ca si tu sa te agati de ea in orice clipa, si in orice clipa sa constientizam ca suntem copii Tatalui si sa facem Voia Sa.
Frumos, frumos si adevarat, trebuie sa ti-o doresti, sa o ceri si apoi sa lupti...

Pacea, Iubirea si Lumina lui Dumnezeu este cu noi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu