sâmbătă, 4 august 2012

Romania noastra in mainile lui Dumnezeu



Romania noastra intr-o situatie nu placuta pentru unii, intr-o situatie multumitoare pentru altii, iar pentru unele suflete aflate in nici o tabara, o durere, care nu vrei sa o vezi, un chin cu care nu vrei sa te identifici in nici un fel, cu care parca nu ai vrea sa intri in contact, decat in problemele strict necesare pentru ca stii ca poti exista inafara lor, pentru ca stii ca pe Dumnezeu il gasim si inafara lor, dar tot asa de frumos ar putea fi si exista si intre ei.
Da, trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru tot ce hotaraste pentru noi, sa-i multumim ca ne da aceasta sansa de a fi liberi a alege, libertatea si constienta de a-l alege pe El.
Dar totusi in acesti ani de cand suntem liberi nu putem spune ca la un moment dat fiecare ne-am identificat cu unul din partide, sau ca nu am avut foloase direct sau indirect de la ele.
Din pacate de aici pornesc multe din problemele tarii, unii azi, alti maine si tot asa s-au facut multe lucruri la nivel de interes, la nivel de placere de o culoare sau alta, fara sa se gandeasca la binele tarii si in folosul sufletelor tarii.
De multe ori chiar reprezentanti ai lui Dumnezeu pe pamant au laudat si acceptat sume de bani pentru lacasurile noastre de rugaciune, care desigur ca era nevoie de acestia si ca ei s-au folosit pentru credinciosii apartinatori, dar poate ca si acolo corect ar fi fost sa se dea la toate la fel ca toti contribuim la fel, toti avem nevoie la fel de foloasele tarii indiferent in ce fel si sub ce forma, si nu a se aduce laude decat lui Dumnezeu in casa Lui, nu noua celor trecatori pe pamant.
Nu putem noi judeca, este un singur judecator asupra tuturor lumilor, noi ne putem face datoria de copii ai lui Dumnezeu, in folosul carora Dumnezeu a dat aceasta tara, acest pamant, aceasta lume, si putem aduce doar rugaciuni si laude lui Dumnezeu pentru indurarea Sa catre noi.
Sa nu mai spunem in folos personal, dar fiecare la timpul lui v-a da socoteala pentru tot, fiecare vom da socoteala pentru tot ce facem, caci toti avem nevoie de iertarea lui Dumnezeu, caci suntem in trup si multe slabiciuni se abat asupra omului, si multe incercari avem in viata peste care numai cu grija si voia lui Dumnezeu trecem, dar totusi cred ca aici este vorba de mai mult fiind in joc patrimoniul si foloasele unei tari.
Dumnezeu sa se indure de noi de toti!
Toate la timpul lor, si noi trebuie sa ne rugam in continuare pentru tara noastra, pentru toti locuitorii ei, pentru toti locuitorii acestui pamant, ca Dumnezeu in marea Sa indurare sa aiba grija de noi, sa ne ierte slabiciunile, sa ne dea intelepciunea si credinta in El si celor placute Lui. sa nu ne dea ce meritam, si in marea Sa bunatate sa ne dea apa vie asa cum Iisus o promite si o si da celor ce cu credinta si iubire ii urmeaza.

10.Daca ai fi stiut darul lui Dumneze si cine este Cel ce-ti zice: Da-mi sa beau, tu ai fi cerut de la El, si ti-ar fi dat apa vie.
12.Nu cumva esti Tu mai mare decat parintele nostru Iacov, care ne-a dat aceasta fantana si el insusi a baut din ea si fiii lui si turmele lui?
13. Iisus a raspuns si i-a zis: Oricine bea din apa aceasta va inseta iarasi;
14. Dar cel ce va bea din apa pe care i-o dau Eu nu va mai inseta in veac, caci apa pe care i-o voi da Eu se va face in el izvor de apa curgatoare spre viata vesnica.
Ioan cap 4

Oricate valuri s-ar abate asupra noastra, sa incercam sa ramanem drepti ca Dumnezeu sa se indure de noi in toate cele trebuincioase lumii acesteia, dar mai de trebuinta lumii viitoare.
Avandu-l pe Iisus in noi, alaturi de noi nimic nu simti, nimic nu te supara, fie in toate Vointa lui Dumnezeu.
Nu numai cu paine se v-a hrani omul ci cu tot cuvantul ce iese din gura lui, ne spune Iisus.
Iisus fiind hrana vietii, fiind painea vietii, trebuie sa stim si sa credem asta.
Pacea, Iubirea si Lumina lui Dumnezeu este cu noi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu