marți, 21 august 2012

Sa nu ne indepartam de Dumnezeu


Ne lasam deseori sau aproape tot timpul prinsi in lucrarile si problemele noastre zilnice si uitam poate de a tine legatura continua cu Mantuitorul, pierdem poate uneori din vedere aceasta stransa legatura cu Cel ce isi dadu viata pentru noi.
Pierdem legatura cu cerul, cu Tatal, si apoi ne i-a mult timp spre a-l cauta si apoi a-l gasi, din aceasta cauza suntem de multe ori descurajati parca, timizi si fara curaj in drumul ce am pornit spre Dumnezeu.
Ar fi bine daca am ramane intr-o continua contemplare a Lui, si a celorlalte fiinte din cer, ar fi bine daca am medita asupra vietii lui Iisus, de la nastere la inaltare, ca si calea noastra sa poata apoi duce pe urma pasilor Sai.
Sa-l urmam indeaproape ca nu cumva departandu-ne sa pierdem urma Sa.
Daca vrem sa ajungem la mantuire trebuie sa invatam lectia ascultarii, rabdarii, umilintei, iubirii la umbra crucii Sale.
Cand vorbim unii cu altii despre Dumnezeu cu toate frumusetile Sale, inima noastra v-a fi imblanzita de puterea lui Dumnezeu.
Inima noastra v-a fi cuprinsa de focul si de dorul pacii Sale.

16.Iar cand se vor intoarce catre Domnul valul se v-a ridica.
17.Domnul este Duh, si unde este Duhul Domnului, acolo este libertate.
18.Iar noi toti, privind ca in oglinda, cu fata descoperita, slava Domnului, ne prefacem in acelasi chip din slava in slava, ca de la Duhul Domnului.
2Corinteni cap3

Dumnezeu sa se indure de noi trimitandu-ne pacea Sa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu