vineri, 17 august 2012

Zile binecuvantate


Este cate o zi asa binecuvantata de Dumnezeu(spun eu), nu stiu daca este asa, si poate nici nu as avea de unde sti adevarul, in care noi primim si dam binecuvantari , primite si date de la bunul Dumnezeu, in continuu, este asa de mare bucurie, atat de mare dorinta in interiorul nostru de a da ceva, de a darui celor care ii intalnesti tot ce tu contii mai de seama si mai luminos de la Dumnezeu.
Nu stii daca reusesti sa faci asta sau este doar vointa fiintei tale, auzeam o vorba de la Dragos Argesanu, nu vom sti nimic ce am facut rau sau bine decat atunci cand vom ajunge la Tatal, si este perfect adevarat, exceptie facand doar cei care sunt intr-o continua legatura cu Dumnezeu.
Dar stim ca Dumnezeu ne asculta si ne este alaturi in fiecare clipa a vietii noastre pamantesti, si nadajduim sa-i fim alaturi in Imparatia Cereasca.
Azi a fost una din acele zile in care toti am cautat un zambet, o mangaiere, o binecuvantare, sau si un salut calduros din inima aproapelui.
Macar atat putem face unul pentru altul, macar cu atat ne putem sustine si ajuta reciproc, o vorba buna, o binecuvantare de multe ori si in gand, un sfat, si o indrumare din inima noastra catre cele ale bunului Dumnezeu.
Un caz destul de grav am intalnit, care isi gasi-se alinare, cel putin pentru moment, un caz destul de compatimit , si de al trimite la bunul Dumnezeu(ce am facut eu nu de putine ori), si probabil toti cui se adresa-se, desi vedeam multe persoane intorcandu-se si dezicandu-se cumva de ea atunci cand ea mi se destainuia, dureros pentru o mama cu un copil cu probleme destul de grave, si care azi cu lacrimi in ochi nu ii ajungeau cuvintele a-mi spune bucuria ei, in rezolvarea lor in Dumnezeu, cel putin de moment.
Ce ai putea sa faci in continuare, sa-ti rada sufletul, sa multumesti in continuare in gandul tau Creatorului pentru indrumarea pe calea catre El a unor suflete ratacite, sa cauti indrumarea pentru sufletul tau mereu si mereu pe calea catre El.
Bunul Dumnezeu are leacuri pentru noi, pentru fiecare suferinta trupeasca si mai mult pentru orice suferinta sufleteasca, cand te increzi total in Dumnezeu rugaciunea ta nu poate ramane fara raspuns.
Si mare este bucuria noastra cand vedem pe frati nostri gasindu-si rezolvarea in Dumnezeu, gasindu-si rezolvarea in rugaciuni, in speranta ca Ascultatorul rugaciunii noastre este de-a pururi de veghe si nu ne paraseste niciodata, si iubirea noastra unii pentru altii ii bucura inima Lui.

11. Deci, fratilor, bucurati-va! Desavarsiti-va, mangaiati-va, fiti uniti in cuget, traiti in pace, si Dumnezeul dragostei si al pacii va fi cu noi.
12.Imbratisati-va unii pe altii cu sarutare sfanta. Sfintii toti va imbratiseaza.

2Corinteni cap 13

La Dumnezeu sunt toate faptele noastre, la Dumnezeu este toata puterea noastra de a ne intoarce, si tot la Dumnezeu suntem si noi fiecare cu binecuvantarile, cu suferintele si bucuriile noastre.
23.Stiu Doamne, ca nu este in voia omului calea lui, nici in voia celui ce merge, putinta sa-si indrepte pasii sai.
Ieremia cap 10
Asa a fost, asa v-a ramane, Iubirea si Dragostea lui Dumnezeu schimba viata noastra, aduce bucurie sufletelor noastre, desteapta soldatii credintei noastre spre rasaritul noii lumi.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze si ne asculte rugaciunile noastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu