miercuri, 29 august 2012

Pocainta


Pocainta inseamna pentru multi dintre semenii nostri a se incadra intr-o anumita biserica, care se numeste intr-un anume fel, biserica de pocaiti, sau are nume care la un anumit moment si intr-o mare inspiratie i-a fost trimisa cuiva de Dumnezeu.
Dar pocainta nu este asta, nu este o mutare in toate bisericile neacceptand-o pe cea de la care tu ai plecat si vrand sa-ti sustii tu orgoliul tau, ca doar nu ai parasit-o degeaba, sau alte biserici pe care Dumnezeu le sustine pe aceasta lume.
Pocainta inseamna a lasa lucrurile stricatoare sufletului tau, lucrurile si faptele care te indeparteaza de Dumnezeu.
Si sigur ca inseamna ca viata ta sa ti-o predai lui DUMNEZEU, ca EL sa lucreze in ea dupa vointa Sa.
Asa cum frumos nu inseamna fizicul nostru, trasaturile fizice ale noastre ci interiorul nostru, tot asa sunt bisericile, nu are importanta in care ne gasim ca sa fim pocaiti.
Care sunt acestea stim cu toti, ca nu vrem sa stim este altceva, sau ca am vrea noi sa impunem legile dupa care am vrea noi sa fim acceptati este altceva, ca noi functionam dupa anumite reguli si legi care stim noi mai bine care sunt este iar altceva, dar Creatorul nostru ne-a pus legile dupa care vom da socoteala, si atunci contrazicerile intre noi, intre biserici nu-si vor mai avea locul nici timpul lor.
Cea mai frumoasa si cea mai importanta iubirea, iubirea pentru Dumnezeu si iubirea noastra unii pentru altii.
Daca traiesti dupa aceste legi, celelalte porunci sunt duse la indeplinire, daca ai iubire ai tot, daca ai iubire nu poti face rau, nu poti nimic rau a infaptui.
Asa este, asa a fost dintotdeauna si asa v-a fi cat Dumnezeu v-a tine Universul.
Avem libertatea de a alege, sa alegem iubirea, sa alegem iubirea de bine, iubirea de frumos si iubirea de tot: natura, animale, munca, tot ce ne iese zilnic in cale.
Si iubirea pentru Dumnezeu, mareata si inalta iubire, eterna si ideala iubire!
Iubirea si Gratia lui Dumnezeu sa ne invaluie pe toti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu