marți, 7 august 2012

Steven M. Greer


Nu va lasati niciodata descurajati de aceste vremuri trecatoare de haos. Fixati-va privirea pe acel orizont indepartat, stiind ca nu e chiar asa de indepartat. Deoarece e deja aici, cuprins in noi...
Suntem, intr-o anumita masura, copii luminii. Lumina este aici, dar numai partial, ascunsa in intunericul prezent. Dar Dumnezeu ii iubeste pe cei care muncesc impreuna. Ne putem alatura altor oameni si putem petrece timpul impreuna cu oameni care impartasesc aceeasi viziune, si colaboreaza pentru a implinii acest viitor pozitiv.

Trebuie sa fim constienti de haos, dar ar trebui sa ne concentram nu doar asupra acestui lucru. E usor sa te gandesti numai la partea goala a paharului. Exista insa atat de multa frumusete peste tot in jurul nostru si se intampla atat de multe lucruri pozitive! Ne putem educa sa ne concentram asupra aspectelor pozitive si frumoase pe care le atragem inspre noi si sa le ducem in lumea noastra. Nu este usor, pentru ca traim intr-o lume care e din ce in ce mai aspra si mai distructiva. Dar aceasta ne impinge si mai mult sa ne agatam cu putere de adevar si de o viziune mai profunda.

Trebuie sa avem curajul sa alegem spiritualitatea si sa ne asumam responsabilitatea pentru evolutia noastra si progresul umanitatii.

Traim in cele mai interesante vremuri. Suntem ultima generatie care va avea experienta completa atat a lumii vechi, cat si a noii epoci. Suntem prea aproape pentru a o vedea cu adevarat, dar postul nostru de observatie ne permite sa privim in toate directiile. Nu suntem ca nicio generatie dinainte sau care va veni. Suntem generatia transformarii. Acest lucru este atat coplesitor cat si minunat. Ar trebui sa ne bucuram si sa fim uimiti de vremurile extraordinare pe care le traim si de oportunitatile nemaiintalnite pe care le avem.
Dr Steven M. Greer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu