duminică, 12 august 2012

Viata traita in Hristos


Viata traita pentru sine este ca un graunte de grau fiert care a ajuns in stomac si nu a dat nici o roada pe pamant.
Pe cand grauntele semanat, incoltit ajuns la crestere si apoi la maturitate, aduce atat de mult rod, si e asa frumos, asta e viata care o traiesti pentru altii, o lasi sa rodeasca, si aduce atat de mult rod lui Dumnezeu, sigur viata traita in cele a lui Dumnezeu, nu viata petrecerilor, a chefurilor si multe distractii fara Dumnezeu, alea impartindu-le si la altii ii duci si pe ei la pieire ca si cum nu ai fi tu destul.
Daca Iisus nu vroia sa se jertfeasca pentru noi?
El oricum era primit in Imparatia lui Dumnezeu, dar noi?
Dar in toate timpurile, in toate vremurile oameni au fost de toate felurile, si cunoasterea lui Dumnezeu este pe masura puritatii fiecaruia.
Fiecare la timpul lui le cunoaste pe toate, daca le recunoaste si daca in inima sa samanta lui Dumnezeu incolteste, creste, se maturizeaza si apoi imbatraneste adunand langa sine multe alte suflete asemeni lui care a lasat samanta Dumnezeiasca sa renasca inauntrul sau, nu a stins-o cu placerile vietii acestea trecatoare, frumoase intr-un anume fel cand ai prins vibratia slujirii lui Dumnezeu.
Dar azi este duminica si in toti samanta lui Dumnezeu straluceste pentru ca in felul in care reusim toti i-o daruim lui Dumnezeu.

1.Eu sunt mladita cea adevarata si Tatal Meu este lucratorul.
2.Orice mladita care nu aduce roada intru Mine, El o taie; si orice mladita care aduce roada, El o curateste, ca mai multa roada sa aduca.
Ioan cap 15



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu