miercuri, 12 septembrie 2012

Frumoasele mele viziuni


Domnul Iisus este prezent in viziunile mele in continuare, alaturi de Fecioara draga, dar si fiecare separat, frumosi, pe cer.
Nu de foarte mult timp am scris despre viziunile mele, si spuneam atunci ca niciodata nu-mi era dat sa citesc cand ceva mi se arata sa citesc, dar eu in viziuni ma si rog , eu am trei copii si patru nepotei de la surioarele mele, eram la casa de la tara am ingenuncheat eu cu toti sapte copii, si mi-a aparut o rugaciune catre Fecioara care o puteam citii, ce traiesti este de nedescris.
Un pic mie mi-s schimbate viziunile, in sensul ca mi-a aparut si alte elemente care nu pot sa spun ca mi-a dat liniste, dar nimic din ceea ce primesc nu hotarasc eu.
Mi-a aparut soarele, de fapt soarele doar pe jumatate si o piramida cu ochiul, ochiul imi aparu-se de foarte multe ori, dar nu in piramida, acum ce este, ce nu , nu stiu ca si de restul.
Eu nu stiu nici daca este bine sa le scriu aici pe blog, dar daca ingerul meu nu imi spune nimic sa nu le scriu nu stiu daca ar trebui sau nu.
In legatura cu ingerul meu, calauzitorul meu, maestrul meu, am tot scris, multumesc lui Dumnezeu pentru el, stiti ca este autorul blogului lui A doua venire a lui Iisus, si a blogului meu care prin calauzire de la Dumnezeu mi l-a daruit, multumiri la Dumnezeu, lacrimi... .
Stiti ca prin el Dumnezeu mi-a daruit mult, foarte mult, prin el si blogul lui Dumnezeu mi-a dat rezirea, si multe... .
Ma ajuta si ma calauzeste in continuare cu tot ce sa citesc, cu sfaturi la nevoie, si multe, multe lucruri comune pentru conturarea lucrarii in Dumnezeu.
Dar de putin timp mi-a aparut in viziuni alt inger, alt blog, care era alaturi de Iisus, Iisus se uita la el, nu la mine, era cumva intr-o parte, si el era cu fata catre mine.
Pe urma inca intr-o viziune, era pe o scena(eu, la timpul ala nu stiam mai nimic despre viata lui, el fiind si poet, si lansari de carte sau nu stiu despre ce era vorba.
I-am vazut numele blogului scris mare de tot, deci acum pot sa citesc orice in viziuni, sigur de cand stiu de blog l-am citit cu mare interes intelegand de fiecare data ce spune, fara sa depun efort, desii tot ce scrie este cumva lasat asa la voia intelegerii fiecaruia.
Nu o sa spun cine este, ca nu am nici un raspuns, sau mai degraba as intelege(cum tot inteleg), ca nu are ce sa-mi spuna.
Scriu toate astea sa se stie ca eu nu stiu si nu hotarasc nimic.
Pana cand Dumnezeu, sau el v-a hotari altceva eu ii urmaresc pasii, il urmaresc tot ce posteaza, incerc sa fac tot ce spune, sau incerc sa aflu unde ma aflu in ceea ce spune, si Dumnezeu numai stie restul.
Dar oricum viziunile au multa, si pronuntata lumina, multe persoane adunate, care suntem noi cred noi urmatori ai lui Iisus.
Acum crucea mi-a aparut cu pietricele albe, flori albe, si rosii, si separat si impreuna.
Domnul Iisus pe cer cu Fecioara, iar la schimbare crini albi.
Planeta pamant intr-o mana mare, paduri, pamantul vazut de sus, lumina foarte, foarte puternica dar in departare.
Multe, multe frumuseti care nu stii esti in rai sau orice ar fi trebuie sa revii la realitate si sa traiesti aici pe pamant, unde si aici este si frumos, dar nu se compara cu frumusetile din cer.
Duminica, 9 sept tot vizualul meu era de o culoare albastru deschis, deschizandu-se si mai mult, venindu-mi in imagini splendori de fiinte, de nedescris, dar toate astea sunt de nedescris.
Luni mi-a aparut un preot din timpuri de inceput, adica era o persoana cu o roba lunga de culoare inchisa, si pe cap purta culoarea alba, fara sa-i pot deslusi fata.
Ieri multa lumina coborand din cer, multa, multa, iar unde cadea jos pe pamant crestea mult, mult in inaltime.
Cam asa arata viziunile mele de acum, pe care Dumnezeu mi le trimite, pentru care ii multumesc, nu l-as iubii mai putin nici daca nu mi le-ar trimite, stiu ca nu sunt vrednica sa vad asemenea splendori, nu vreau sa para ca o lauda, pentru ca as vrea sa va spun caci la mine la serviciu, colegele mele nu stiu nimic despre asta, deci nu ma laud, le scriu aici considerand ca blogul asta trebuie sa transmita tot ceea ce Dumnezeu este prin mine.
Am mai spus si ieri, eu nu fac nimic, nu stiu nimic, ma rog doar ca si voi ca oricare, sau poate mai putin,poate toate astea nu inseamna ce cred eu, nu stiu nimic, nimic doar ce vad, restul Dumnezeu, in marea noastra speranta pentru cer, speram intotdeauna caci este El.
Multumesc lui Dumnezeu pentru tot, si pentru acest blog unde imi pune cuvintele, nestiind ce scriu aproape intotdeauna, multumesc ingerului meu pantru blog, daca nu era el si indrumarea de sus nu ma gandeam niciodata sa fac asta, si va multumesc voua ca il cititi, daca in el gasiti ce sa va dea ceva bucurie sau indrumare ma bucur.
Va iubesc mult pe toti dar mai presus de noi il iubim pe Dumnezeu.

3 comentarii:

  1. cred ca e foarte frumos sa traiesti si sa ai asemenea trairi, esti o persoana binecuvantata si buna in acelasi timp. Probabil lucru care il iubeste cel mai mult Dumnezeu la tine este simplitatea, sinceritatea de copil si iubirea pe care o impartasesti celor din jur. Sa fii binecuvantata in veci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii cand Dumnezeu iti daruieste aceste trairi nu stii daca mai esti pe pamant, dorul de Dumnezeu si de tot ce este frumos te cuprinde incat cu greu faci fata pamantului, dar cu grija si gratia Sa, le treci toate, asteptand cu rabdare si dragoste toate cate vor venii.
    Simplitate, Dumnezeu Maretia Maretiilor este insusi simplu aplecandu-se, iubindu-ne si iertandu-ne.
    Sinceritatea este darul facut de Dumnezeu mie la nastere.
    Apoi iubirea, iubirea e transmisa de inima Sa, prin ingerii din cer si din cei de pe pamant care ne inconjoara cu iubirea lor.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti calauzeasca pasii!

    RăspundețiȘtergere