sâmbătă, 8 septembrie 2012

Rugaciune


Ti-am auzit chemarea, ti-am ascultat chemarea, am vrut sa ard toata in iubirea Ta, am vrut sa ma aprind, dar aprinderea nu am inteles-o, orice foc la inceput palpaie, pana se atata mai tare, imi risipise-m toata viata, ceea ce descoperise-m mi se parea comoara adevarata si nu ma multumeam cu perlute mici, vroiam toata dintr-o data, sau in fierberea-mi nu mai stiu si nu mai stiam ce vreau.
Si in avantu-mi poate mult greseam, si mult gresesc Iisuse.
Iarta-mi Iisuse toate si indreapta-mi calea Tu, eu in marea mea greseala si greaua mea ducere a toate nu le stiu, neputincioasa sunt Doamne fara Tine, nu ma lasa in mizeria-mi creata de mine, cea de ieri si cea de azi.
Valul iubirii TALE sigur ma v-a mai lua, opreste-mi pornirile, daca nu sunt in Vointa Ta, si da-mi pacea si rabdarea TA, nu o sa o pot intelege dar invata-ma Tu.
Iarta-ma Doamne si da-mi puterea Ta, da-mi cugetul Tau, pentru a deveni copilul Tau, de a ma putea primii in bratele Tale.
Umilinta si smerenia sa-mi cuprinda inima, iubirea si dragostea sa o copleseasca si in Vartejul iubirii Tale sa ma inalti spre TINE TATA CERESC, DUMNEZEUL nostru.

4 comentarii:

  1. Asa este, fara EL suntem nimic,fara ajutorul LUI nu intelegem nimic, nu putem face nimic, EL este totul ...fie ca BUNUL DUMNEZEU sa ne lumineze calea ,sa nu ne paraseasca niciodata,oricat de grea este viata noastra daca suntem cu EL este bine, de fapt daca DUMNEZEU ESTE CU TINE TOTUL ESTE MINUNAT, TOTUL ESTE USOR...
    Doamne ajuta !!
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. La multiani !! scumpa mea,am uitat....:),DUMNEZEU sa te binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumeeeeeeeeeesc! Fecioara Scumpa sa ne fie alaturi!
    LA MULTI ANI si la amandoua Mariile noastre mai micute, Dumnezeu sa le ajute sa fie stalpii Sai de incredere!

    RăspundețiȘtergere