duminică, 26 august 2012

Oferirea noastra ca jertfa, pentru pacatele noastre


Iisus s-a oferit ca jertfa pentru pacatele noastre, noi cu atat mai mult ar trebui sa ne oferim pe noi jertfa pentru pacatele noastre.
Iisus cel Prea Sfant, cel Prea Curat, Iisus cel care ii spala piciorele la Iuda, spala si orice inima a noastra cuprinsa si daruita pacatului, daca noi o cerem si alegem din voia noastra sau fortati de stari date sa mergem pe calea Sa.
El este prezent in lume prin prezenta Duhului Sfant, si asteapta orice inima zdrobita sa se intoarca sa o curete, o asteapta cu rabdare, cu caldura si dragostea Sa.
Cand ne ducem la intalnirea cu Hristos nu ne ducem acuzandu-ne, judecand, neiertandu-ne pe noi sau pe altii, toata cercetarea de sine am facut-o pana atunci, toate judecatile ce le-am dat s-au dus, tot raul s-a scurs.
Ne ducem cu inima curata, cu fata luminoasa pentru a primi lumina Sa, pentru a incorpora pacea Sa, pentru a-i darui iubirea si dragostea noastra.
Nu trebuie sa ramanem in umbra crucii Sale ci in lumina Sa Mantuitoare, pentru ca El ne lasa pacea Sa:
27.''Pace va las voua, pacea Mea o dau voua, nu precum da lumea va dau Eu.
Ioan cap 14


Iubirea noastra se leaga prin iubirea Lui, jertfa Lui este centrul nadejdii noastre pentru A doua lui venire inauntrul inimii noastre.
Privind la jertfa Rascumparatorului intelegem mai bine maretia jertfei Sale.
Planul mantuirii este slavit inaintea noastra, in inimile noastre si in vorbele noastre vor fi aduse slava si laude la adresa lui Dumnezeu.
Acei ce primim iubirea fara margini a Mantuitorului v0m fi inaltati in gand, curatiti in vorbe si si transformati total.
Vom merge in lume spre a fi o lumina, spre a reflecta intr-un anume fel aceasta tainica iubire.

14.Iar mie sa nu-mi fie a ma lauda decat numai in crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este rastignita pentru mine, si eu pentru lume!
Galateni cap 6





2 comentarii: